O nouă victorie pentru Lewis Hamilton în sezonul actual de Formula 1

Embed:

Lewis Hamilton a obţinut a doua victorie din acest sezon în Mondialul de Formula 1! Britanicul s-a impus în Marele Premiu al Chinei şi şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general al Marelui Circ.

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Chinei, a treia etapă a Mondialului de Formula 1. El a fost cronometrat cu timpul de o oră 39 de minute şi 42 de secunde.

Britanicul  a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, germanul Nico Rosberg, şi de un alt german, Sebastian Vettel, de la Ferrari.

Celălalt pilot al echipei Ferrari, finlandezul Kimi Raikkonen, a ocupat locul patru, fiind mai rapid decât piloţii de la Williams, brazilianul Felipe Massa şi finlandezul Valtteri Bottas.

Cei de la McLaren-Honda, spaniolul Fernando Alonso şi britanicul Jenson Button, au terminat cursa de la Shanghai pe locurile 12 şi respectiv 13.

Hamilton a obţinut a doua victorie a sezonului şi şi-a consolidat astfel prima poziţie în clasamentul general a piloţilor. De partea cealaltă, Mercedes este lider în clasamentul constructorilor cu 119 puncte.

Următoarea etapă a Mondialului de Formula 1 va avea loc duminica viitoare, atunci când este programat Marele Premiu al statului Bahrain. Cursa se va desfăşura pe circuitul Sakhir.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu