O NOUĂ VIAŢĂ, LA STRĂŞENI. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a oferit daruri pentru 40 de mămici

Embed:
Sute de tinere mămici din toată țara continuă să primească daruri din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Harta faptelor bune a fost completată cu o nouă maternitate - cea din orașul Strășeni.

Daniela a venit pe lume acum cinci zile, iar printre primele ei hăinuțe este o salopetă oferită de Fundația "Edelweiss".

"Este un copil foarte cuminte, maninca si doarme", a spus beneficiara proiectului, Ana Rotaru.

Ana Rotaru primește a doua cutie-cadou în cadrul programului "O nouă viață". Prima i-a fost înmânată acum un an la Institutul Mamei și Copilului, unde a adus pe lume primul bebeluş. Tânăra mămică știe deja cât de utile sunt lucrurile care se conțin în acest set.

"In special spreiul nazal foarte util si des l-am utilizat. Scutecele tot sunt foarte bune, bodiurile", a spus beneficia proiectului, Ana Rotaru.

Pentru mulți beneficiari, aceste cutii-cadou sunt un adevărat colac de salvare.

"Și hăinuțe, mă uit aspirator nazal, chiar mă gândeam la dânsul. Era dorit așa ceva."

"Da sigur că da, foarte binevenite. Și expomizanul si pampersurile și șervețelele, totul.

În total, la Strășeni au ajuns în jur de 40 de seturi pentru nou-născuți.

"Suntem extrem de bucuroși de faptul că venim, vedem mamele emoționate, trăim emoții frumoase înpreună. Noi le urăm la toate beneficiarele noastre să aibă parte de copii sănătoși, le urăm tuturor copiilor un bun venit pe lume", a spus directorul executiv al Fundaţiei "Edelweiss", Lidia Cucoș.

"Cunoaștem foarte bine că copiii sunt viitorul țarii și pentru noi este o prioritate copii, educația, tineretul. Așa că este o campanie binevenită în Strășeni", a spus preşedintele raionului Străşeni, Mihail Popa.

Campania "O nouă viață" a Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a luat naștere acum doi ani la Institutul Mamei și Copilului. În tot acest timp, în jur de 14 mii de mămici au beneficit de cadouri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu