O NOUĂ VIAŢĂ, LA SOROCA. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a oferit daruri nou-născuţilor

Embed:
Cadouri pentru nou-născuții din toată țara continuă să vină din partea fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Cele mai utile lucruri pentru înrgijirea bebelușilor din primele zile de viață sunt distribuite acum și la maternitatea din orașul Soroca - un motiv în plus de bucurie pentru mămicile de aici.

Micuţa Daria a venit pe lume acum o săptămână. Părinții își făceau griji pentru fetița lor, care s-a născut prematur și cântărea doar 2 kilograme şi 400 de grame. Aşa că darurile primite din partea fundaţiei "Edelweiss" sunt de nepreţuit pentru ei.

Femeia spune că este o fericire să fii mamă.

"Primul gând care întradevăr a fost asta - cum poate sa fie sufletul de mama sa vezi copilul şi să-l laşi. Nu că au fost cazuri speciale, sau ceva. Este in sentiment de nedescris. Vreau să spun că este ceva mai scump decît raiul", a spus Ludmila Carauş, mama fetiţei. 

În salonul de la maternitate este mare sărbătoare. Peste tot poți vedea baloane, felicitări și jucării. Toate cu ocazia primului copil al unei tinere familii, care și-a numit fetiţa în cinstea primei femei de la Adam încoace. Cocheta Eva a primit numele la sugestia tatălui şi se pregăteşte să plece deja acasă.

Grijile vor fi împărțite, pentru început, cu nașa de botez a Evei, care a trecut deja prin cea mai frumoasă experienţă a vieţii.

Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a ajuns la maternitatea din Soroca în data de 21 martie. De atunci, cutii cu daruri la naştere au primit în jur de 90 de bebeluşi veniţi pe lume în raionul Soroca.

Campania "O nouă viață" a fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a demarat acum doi ani la Centrul mamei și copilului din Capitală. De atunci, peste 14 mii de nou-născuţi s-au bucurat de astfel de cadouri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu