O nouă viaţă la Nisporeni. Mai multe mămici au primit în dar cutia-cadou pentru nou-născuți

Embed:

Lacrimi de fericire la maternitatea din orașul Nisporeni. Mai multe mămici au primit în dar cutia-cadou pentru nou-născuți din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss. De Sfântul Gheorghe, în familia Doroftei din satul Băcșeni a venit pe lume primul copil.

"Tare greu l-am născut. E prima naștere. Când l-am văzut așa mititel i-am mulțumit lui Dumnezeu, am zis Doamne mi-am adus băiatul pe lume. Gheorghiță îl cheamă", a declarat proaspăta mămică, Anastasia Doroftei. 

Emoţionată, tânăra mamă de 19 ani, a început să plângă de fericire când a primit în dar cutia-cadou. Ea spune că scutecele, hăinuțele și salteaua îi vor fi de mare folos.

Olesea Gudima a devenit mamă pentru a patra oară. Are trei băieţi acasă, iar acum a adus pe lume şi o fetiță. Femeia spune că de regulă doar cei dragi îi aduc daruri pentru copii.

"Până acum nu am primit cadouri la naștere, cât aduc asta cumătrii, dar așa nu. Cînd vin la rodină vecinii, dar așa nu. Mulțumim din suflet. E foarte frumos gestul pentru mame, care nasc și să vie cineva cu așa cutie cu cadou", a declarat Olesea Gudima, mamă a patru copii. 

Cu zâmbetul pe buze au fost și alte mămici.

"Sunt foarte necesare. Toate ne trebuiesc. Și pentru copil pampersurile, și bodicelele. Toate sunt de folos. Am fost foarte surprinsă că fundația Edelweiss, domnul Vlad Plahotniuc ne-a făcut la toate mămicile așa surpriză."

"Sunt mulțumită de cutia care mi-au dat-o. Șervețele umede sau body, cred că o să le folosim în spital."

De la lansarea campaniei "O nouă viață" la maternitatea din Nisporeni au fost repartizate 450 de cutii cu produse de primă necesitate.

"Sunt surprinse, sunt mulțumite de cadouri și dacă este câte o situație care desigur se întâmplă foarte rar că poate a fost o zi de odihnă și a născut o femeie duminica sau într-o zi de sărbătoare. Cadoul, ceea ce surprinde pe orice persoană este dus direct la domiciliu", a declarat directorul maternităţii din Nisporeni, Liuba Zgrivaci. 

"Copiii nu sunt altceva decât viitorul țării noastre. Și înțelegem că atunci când investim în copii, investim de fapt în viitor, în țară, în familiile tinere, care merită a fi ajutate și susținute", a spus directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss, Lidia Cucoş. 

Campania "O nouă viață" a fost lansată acum doi ani la Institutul Mamei și Copilului. În tot acest timp, peste 14 mii de mămici au beneficiat de cadouri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu