"O nouă viaţă" continuă. Vlad Plahotniuc: Susţinerea mamelor şi a copiilor, una dintre prioritățile mele

Embed:

Proiectului social "O nouă viaţă" continuă să bucure şi să susţină mamele şi copiii din ţară cu produse pentru nou - născuţi. De această dată, în vizită la maternitatea din cadrul Institutului Mamei şi Copilului a fost preşedintele fundaţiei "Edelweiss", la iniţiativa căruia a fost lansat proiectul. Vlad Plahotniuc a declarat că susţinerea mamelor şi a copiilor este una dintre prioritățile lui şi că asemenea campanii vor continua.

Vlad Plahotniuc a vizitat mai multe mămici, care recent au adus pe lume o nouă viaţă. El le-a felicitat cu fericitul eveniment şi le-a oferit câte un set de produse pentru micuţi.

"- Vreau să vă doresc multă sănătate, dumneavoastră, copilului. Instituţia şi copii sunt preocuparea mea, dacă am făcut reparaţie, acum am venit şi cu un set, au spus fetele că e foarte util", a spus Vlad Plahotniuc.

Mămicile au fost bucuroase de produsele extrem de necesare în primele luni de viaţă ale copilului: "Deja de mai mulţi ani cunoaştem că în alte ţări este practicat aşa un cadou la naşterea copilului şi chiar ne bucurăm că şi în ţara noastră deja este promovată aşa o idee".

Proaspetele mame i-au mulţumit lui Vlad Plahotniuc şi pentru faptul că a contribuit la crearea condiţiilor mai bune în cadrul Institutului Mamei şi Copilului.

Campania "O nouă viaţă" a fost lansată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" săptămâna trecută. Cutiile cu produse pentru bebeluşi vor fi oferite de către fundaţie pentru toţi copiii care se nasc la maternitatea din Capitală, cel puţin până la finalul anului. Iniţiativa este inspirată din programe naţionale de sprijin pentru mame şi copii, derulate de de mai mult timp în state precum Finlanda şi Canada.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu