O nouă viață: 24.000 de bebeluşi au primit cutii cu daruri din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss

Embed:
Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" continuă să le spună "Bun venit pe lume" bebelușilor din țara noastră. Campania a fost lansată acum doi ani la Institutul Mamei și Copilului, iar de atunci, peste 12 mii de copii născuți acolo au primit în dar cutia-cadou cu produse pentru îngrijire.

Ana Codainic a adus pe lume ieri un băieţel sănătos și mai are acasă unul de șase ani. Ea spune că e pentru prima dată când primește un baby-box la naștere.

"Evident că este o surpriză plăcută, cum e și pentru alte mămici. Pamperşi, desigur că sunt foarte buni. Este și o plăpumioară. E bine gândit, e bine aranjat, chiar ceea ce trebuie din primele zile de naștere ale unui copil", a spus Ana Codainic, beneficiară a campaniei "O nouă viață".

Daruri a primit și micul Darius, proaspătul membru al familiei Gurițanu.

"Un cadou e întotdeauna binevenit pentru un nou-născut și pentru pentru o familie tânără, nici nu se discută. Mulțumim fondatorului dumneavoastră, Vlad Plahotniuc, că se gândește la viitoarea generație, o susține când apare pe lume și mulțumim foarte mult", a menţionat Olesea Gurițanu, beneficiară a campaniei "O nouă viață".

O cutie cu daruri a ajuns și la familia Guțu, care numără deja trei membri. Tinerii spun că nu e simplu să pregătești geanta pentru maternitate și se bucură că au primit unele lucruri în dar de la Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

"Financiar este destul de anevoios, să spunem așa. Trebuie de cheltuit o sumă care nu e mare, dar considerabilă. Orice mic ajutor este binevenit", a afirmat Eugen Guţu, beneficiar al campaniei "O nouă viață".

"Prima jucărie o avem deja. Când ești în această perioadă, orice ajutor este de folos", a precizat Nadejda Guţu, beneficiară a campaniei "O nouă viață".

Campania "O nouă viață" a fost lansată la Institutul Mamei și Copilului în 2016. Ulterior, cutii cu daruri au început să fie distribuite și în alte 23 de maternități din țară.

"Colaborăm cu Fundația 'Edelweiss' demult. Un proiect foarte frumos, un proiect foarte sufletesc. La moment, mai mult de 12 mii de copii care s-au născut în instituția noastră au primit acest cadou", a menţionat Sergiu Gladun, directorul Institutului Mamei și Copilului.

"Ne bucură faptul că această campanie este primită cu mult drag și lucrurile, produsele de primă-îngrijire sunt de primă necesitate pentru bebeluși. Noi vom continua să oferim cutii cadou în toate cele 24 de maternități din țară", a declarat Dorina Postu, manager de proiecte, Fundația "Edelweiss".

Până acum, 24 de mii de nou-născuți au primit cutii cu daruri în cadrul campaniei "O nouă viață".
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu