O nouă tentativă pentru tricolori. Naţionala Moldovei va întâlni echipa Belarusului

Embed:

Echipa naţională de fotbal a țării noastre va încerca mâine să spele din ruşinea pățită sâmbătă în Luxemburg. Adversara ei, echipa similară a Belarusului, este mult mai bine poziţionată în topul mondial. Ea se află cu aproape o sută de locuri mai sus în ierarhia neoficială a FIFA.

"Tricolorii" sunt pe locul 175, în timp ce belarușii - pe locul 78.

Lotul reprezentativei belaruse deplasat la Chișinău valorează 20 de milioane de euro, cu 6 milioane mai mult decât valorează, cumulate, fotbaliștii moldoveni.

În schimb, echipa noastră se poate lăuda cu jucătorul cel mai bine cotat pe piaţa transferurilor. Artur Ioniţă, mijlocașul lui Cagliari Calcio, valorează 3 milioane 500 de mii de euro, în timp ce Aliaksandr Martînovici este cel mai scump jucător belarus şi este cotat la 2 milioane 400 de mii de euro.

În prima etapă a Ligii Naţiunilor, elevii lui Alexandru Spiridon au fost umiliți în deplasare de Luxemburg cu 4-0, în timp ce Belarusul s-a distrat cu San Marino, scor 5-0.

Etapa a doua se anunță a fi una crucială pentru echipa noastră. Ea are nevoie de victorie cu Belarus pentru a rămâne în cărți la calificare, în caz contrar "tricolorii" îşi vor micșora considerabil şansele la clasarea pe primul loc în grupă.

Partida cu Belarus se va disputa mâine la Chişinău cu începere de la ora 21:45 şi va fi televizată în direct la PRIME.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu