O nouă şedinţă fierbinte: Dosarul lui Petic, examinat cu scandal la Curtea de Apel

Embed:
O nouă şedinţă fierbinte în dosarul Petic, care este examinat la Curtea de Apel. Inculpatul Gheorghe Petic a fost mai rezervat ieri în acţiuni. În schimb, susţinătorii săi, veniţi la proces, au avut un comportament agresiv şi au perturbat activitatea completului de judecători.

Într-o astfel de atmosferă au lucrat ieri să lucreze magistraţii. După ce avocatul lui Petic a cerut de mai multe ori recuzarea completului de judecători, iar solicitările au fost respinse, unii susţinători prezenţi în sala de şedinţă au trecut la atacuri la persoană.

După o zi de şedinţă la care nu s-a decis nimic, magistraţii au decis să continuie şi azi. Asta după ce avocații au solicitat audierea părţii vătămate.

"A fost admis cererea apărării privind obligarea procurorului să prezinte proba şi anume partea vătămată în cadrul şedinţei de judecată. Deşi, acuzarea a pledat împotrivă, menţionând că partea vătămată a fost audiată în cadrul instanţei de fond", a spus avocatul, Angela Istrate.

Gheorghe Petic a fost arestat în octombrie anul trecut fiind acuzat de viol. Victima, o femeie de 31 de ani, s-a plâns că acesta a agresat-o sexual în propriul apartament. Mai târziu, Petic a fost condamnat de Judecătoria Orhei la trei ani și șase luni de închisoare.
Chiar dacă se afla în detenţie, Gheorghe Petic a candidat pe lista blocului PAS-PPDA la alegerile din 24 februarie.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu