O nouă seară de fotbal în Europa! FCSB se va "bate" cu Viktoria Plzen

Embed:
Încă o seară plină de fotbal în Europa. Pe lângă partida dintre Fastav Zlin şi Sheriff Tiraspol, se vor mai disputa alte 23 de meciuri în grupele Ligii Europei.

Într-una din ele FCSB va juca pe teren propriu cu Viktoria Plzen. Vicecampioanele României şi Cehiei se vor confrunta pentru a treia oară în mai puțin de două luni. Ele au jucat astă-vară în turul doi preliminar al Ligii Campionilor și în acea dublă manșă s-a impus FCSB 2-2 la București și 4-1 la Plzen.

Antrenorul Nicolae Dică, mai în glumă, mai în serios, a declarat ziariştilor că are probleme de lot în ajunul unei alte partide cu Plzen.

"E foarte greu de găsit un fotbalist ca Messi. Mi-aş dori în echipa mea aşa un fotbalist, dar cel mai important e să câştigăm acest meci. Nu contează cine va marca golurile în această partidă", a spus antrenorul FCSB, Nicolae Dică. 

Pe lângă Viktoria Plzen, din grupa FCSB-ului mai fac parte FC Lugano şi Hapoel Beer-Șeva, motiv pentru care antrenorul Nicolae Dică visează deja la primăvara europeană.

"Mi-aş dori să acumulăm numărul maxim de puncte, dar cred că este imposibil. Important este să câştigăm meciurile de acasă, iar în cele din deplasare să luăm cât mai multe puncte pentru ca să ne calificăm în primăvara europeană", a spus Nicolae Dică. 

Meciul dintre FCSB şi Viktoria Plzen va fi transmis în direct de Canal 3 în această seară, cu începere de la ora 22.05.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu