O nouă sală de lupte la Soroca. Deschiderea ei a fost posibilă datorită lui Constantin Ţuţu

Embed:

Locuitorii orașului Soroca se pot mândri cu o nouă sală de lupte. Deschiderea ei a fost posibilă datorită susținerii deputatului democrat Constantin Țuțu. Aici se vor putea antrena atât luptătorii experimentați, cât și cei începătorI, dar și un număr mare de copii.

Spațiul pentru antrenamente a fost dotat cu un ring și inventar modern.

"În primul rând vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, domnul Victor Spinei și domnului Constantin Țuțu pentru promovare și ajutor. Sunt foarte bucuros că s-a deschis acest club" a spus luptătorul Oleg Bulgari.

"Este un eveniment foarte important. A venit legenda kick-boxingului moldovenesc la noi în sală. Pentru noi asta este o mare onoare. Este un mare stimul pentru sportivi", a spus antrenorul Victor Spinei.

"La Soroca pe parcursul independenței Republicii Moldova a avut mai mulți campioni de republică. Au fost campioni europeni, iar acum sunt și campioni mondiali. Acești sportivi care vor fi aici educați vor deveni și ei campioni", a spus primarul din Soroca, Victor Său. 

Renumitul sportiv Constantin Țuțu este sigur că contribuţia lui la deschiderea sălii sportive este o investiție importantă în viitoarele performanțe ale luptătorilor din Soroca.

"Vreau să vă spun că eu ca campion tare mizez aici la Soroca să avem campioni care să ne apere onoarea și demnitatea în toată lumea", a spus deputatul PDM, Constantin Țuțu.

Aceasta este deja a şaptea sală sportivă deschisă cu sprijinul deputatului democrat. Încă două urmează să apară în Orhei și Cimișlia.

Pe aceeaşi temă