O nouă rundă de replici dure între britanicul Dereck Chisora şi ucraineanul Vitali Kliciko

Embed:

O nouă rundă de replici dure între britanicul Dereck Chisora şi ucraineanul Vitali Kliciko. Deţinătorul centurii WBC la categoria grea, Chisora a declarat că îl va distruge pe adversarul său pe 18 februarie la Munchen.

Deşi a rămas mai puţin de o lună până la marele meci dintre ucraineanul Vitali Kliciko şi britanicul Dereck Chisora, cei doi boxeri au început lupta în afara ringului. După o nouă întâlnire care a avut loc la Londra, Chisora a declarat că îl va distruge pe Kliciko iar toată lumea va fi la picioarele lui după această performanţă.

"Am mai spus-o că el este doctorul iar eu sunt năpasta lui aşa că sunt pregătit să îl distrug. Aproape jumătate de Europă este de partea mea, America este de partea mea, Africa este partea mea. Doar chinezii nu ştiu de mine dar după ce am să-l bat măr, atunci vor auzi cu siguranţă de mine", a spus boxerul Dereck Chisora.

"Are dreptate că va fi un meci plictisitor pentru el, deoarece nimeni până acum nu a reuşit să-i învigă pe fraţii Kliciko. Cea mai mare problemă este însă că nimeni nu o poate face. Dar Chisora are o şansă aşa că să vedem ce poate", a menţionat Vitali Klicuko.

Lupta dintre ucrainean şi britanic se va disputa pe 18 februarie la Munchen. Kliciko a câştigat 43 din cele 45 de meciuri disputate până acum, iar Chisora are în palmares 15 victorii şi două înfrângeri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu