O nouă provocare pentru Bolotov. Luptătorul moldovean va împărţi în ring pumni şi picioare cu francezul Keta Bangaly

Embed:

Maxim Bolotov este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru gala KOK de la Chişinău. Luptătorul moldovean va împărţi în ring pumni şi picioare cu francezul Keta Bangaly. Bolotov afirmă că nu a auzit nimic despre adversarul său.

"Aştept o luptă frumoasă şi să obţin o victorie convingătoare. Nu neapărat prin knock-out, dar să fie clar pentru toţi că victoria e a mea. El este de culoare şi nu ştiu nimic despre el. Clar că de la el mă pot aştepta la orice pentru că nu îl cunosc", a spus luptătorul KOK, Moldova, Maxim Bolotov.

Maxim Bolotov are în palmares 15 lupte disputate după regulile K-1. Sportivul moldovean a câştigat 9 dintre ele şi a pierdut patru. Alte două confruntări le-a încheiat la egalitate.

"Pentru pregătire trebuie de studiat adversarul. Noi nu aveam această posibiltate şi din acest motiv suntem motivaţi şi lucrăm mai mult. Sunt sigur că Maxim va arăta o luptă frumoasă şi spectaculoasă, aşa cum se întâmplă de obicei", a spus antrenorul, Ştefan Cîrlan.

La prima gală KOK din acest an de la Chişinău se vor disputa în total 16 lupte.

În cadrul evenimentului sunt programate semifinalele piramidei feminine în categoria de 51 de kilograme.

Cireaşa de pe tort a galei KOK va fi turneul-piramidă în categoria de 71 de kilograme.

Ţara noastră va fi reprezentată de Alexandru Prepeliţă. În semifinale acesta se va lupta cu cipriotul Georgios Kostanidis. În cea de-a doua semifinală, letonul Veaceslav Tevinş se va duela cu românul Andrei Leuştean.

Câştigătorii vor lupta în aceeaşi seară pentru trofeu.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu