O nouă provocare pentru Anastasia Nichita! Luptătoarea va participa la Europenele U-20

Embed:
Cea mai promiţătoare luptătoare din Republica Moldova Anastasia Nichita are în faţa o nouă provocare! Originară din satul Tătărești, raionul Strășeni, sportiva va participa la Campionatele Europene, rezervate luptătorilor de până la 20 de ani. Competiţia se va desfăşura în perioada 30 iulie - 5 august în capitala Italiei, oraşul Roma. Lotul naţional va fi format din 16 sportivi.

"Mă voi verifica în primul rând pe mine şi după medalia precedentă sper să iau locul 1 acum, pentru că voi concura la o vârstă mai mică. Sper la locul 1. Nu trebuie de relaxat, pentru că sunt fete bine pregătite şi la această categorie", a declarat Anastasia Nichita, luptătoare.

"Clar că aşteptăm maximum! Nu vreau să spun că vom aduce medalia de aur, dar pentru asta plecăm. Nu prea are cine să ne încurce ca să nu venim cu aur. Doar Dumnezeu ştie cum va fi până la urmă", a zis Tudor Cîrlan, antrenor.

Pentru a se pregăti mai bine, luptătoarea în vârstă de 19 ani a efectuat un cantonament de două săptămâni la Minsk.

"Acolo este o pregătire foarte bună către Campionatul European şi sper să mă descurc", a zis Anastasia Nichita, luptătoare.

"În Belarus sunt cantonamente foarte bune, foarte serioase. Sunt câte 35 de fete, sunt două selecţionate, mai vin fete din ţările Baltice. Vă daţi seama, dacă la noi sunt 4 fete, acolo sunt 35 de fete", a declarat Tudor Cîrlan, antrenor.

La începutul verii, Anastasia Nichita a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de tineret din Turcia.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu