O nouă provocare pentru Alexandr Romanov. Vezi cu cine se va confrunta luptătorul în noua ediţie a "Eagles Fighting Championship"

Embed:

Luptătorul de arte marțiale mixte Alexandr Romanov are în faţă o nouă provocare și se pregăteşte de ea. Moldoveanul supranumit "Ursul" se va confrunta la a 10-ea ediție a turneului de MMA "Eagles Fighting Championship" cu Sultan Murtazaliev.

Romanov a disputat până acum 9 lupte la categoria grea şi a obţinut doar victorii. Mai mult, sportivul din Comrat deţine centura de campion în categoria grea în proiectul Eagleas.

Viitorul său adversar a disputat tot atâtea lupte, însă a obţinut 6 victorii şi a suferit 3 înfrângeri.

"Este un turneu jubiliar, al zecelea. Va fi a zecea mea luptă. Trebuie să fie 10-0 în palmaresul meu. La el va fi 6-4. Totul merge spre o noapte fierbinte cu o luptă spectaculoasă", a spus luptătorul MMA din partea Moldovei, Alexandr Romanov.

"Romanov îl va avea adversar pe Sultan Murtazaliev din Rusia. Ei au de reglat nişte conturi încă de pe timpul şcolii, atunci când practicau luptele libere. Cu siguranţă va fi o luptă spectaculoasă", a declarat preşedintele FEA, Dorin Damir. 

Turneul Eagles Fighting Championship - 10 este programat pe data de 3 noiembrie la Sala Polivalentă din Capitală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu