O NOUĂ PLÂNGERE DE LA TAUBER. Deputatul Partidului Şor îl acuză pe Litvinenco că a defăimat-o

Embed:

Se pare că certurile dintre Marina Tauber şi deputaţii blocului ACUM nu se mai termină. După ce s-a plâns la poliţie pe Lilian Carp pentru că a numit-o "hoaţă", Tauber vrea scuze publice de la Sergiu Litvinenco pentru acelaşi motiv.

Ea susţine că deputatul PAS ar fi adus acuzaţii nefondate la adresa sa şi a întregii fracţiuni. Marina Tauber îi solicită președintelui Comisiei juridice a Parlamentului să dezmintă afirmaţiile lansate în spaţiul public. De cealaltă parte, deputatul PAS a declarat că nu are de gând să-şi ceară scuze.

Sergiu Litvinenco a scris pe Facebook, în data de 12 august, că a fost solicitat să comenteze solicitarea Partidului Şor privind excluderea imunităţii parlamentare din Constituţie. 

Deputatul PAS a menţionat că nu vrea să vorbească despre ceea ce spun nişte hoți ordinari locul cărora nu este în Parlament, ci în altă parte.

Marina Tauber spune că, în acest mod, Sergiu Litvinenco a defăimat-o atât pe ea, cât şi întreg Partidul Şor.  Într-o postare pe Facebook, Tauber a precizat că deputații trebuie să poarte răspundere pentru declarațiile și acuzațiile mincinoase și neprobate. Iar pentru a preveni astfel de precedente, va depune plângeri și va intenta procese judiciare în privința tuturor celor care vor încălca aceste norme și care își permit un limbaj și un comportament denigrator. 

Contactat pentru o reacţie, deputatul PAS Sergiu Litvinenco a declarat că nu-şi va cere scuze de la Tauber şi îşi păstrează părerea despre Partidul Şor. În acelaşi timp, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie Nina Mereacre ne-a informat că plângerea lui Tauber a fost recepționată şi urmează să fie examinată de oamenii legii.

Anterior, deputatul Partidului Şor s-a plâns la poliţie şi pe Lilian Carp. Tauber i-a cerut dezminţiri, după ce deputatul PAS a numit-o "hoaţă", pentru că numele ei ar figura în raportul Kroll. Carp a declarat că nu are de gând să-şi ceară scuze de la Tauber şi a îndemnat-o să-şi recunoască implicarea în frauda bancară. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu