O nouă pistă apare în ancheta cazului Caracal. Cineva a folosit contul de WhatsApp al Luizei Melencu, fata dispărută acum patru luni

O nouă pistă apare în ancheta cazului Caracal. Cineva a folosit contul de WhatsApp al Luizei Melencu, fata dispărută acum patru luni. Acest lucru l-a sesizat o colegă de-a tinerei. Ea a spus că în noaptea de 14 spre 15 august, Luiza a părăsit chaturile din care făcea parte.

A încercat s-o sune pe numărul său, însă era inactiv. Contactaţi de adevărul.ro, experţii în IT au precizat că s-ar putea ca cineva să fi deschis telefonul fetei sau anchetatorii au clonat cartela SIM pentru a vedea conversaţiile pe care le-a avut. 

Cert este că un cont de WhatsApp nu poate fi spart, având în vedere că în aplicaţie poţi intra doar în baza numărului de telefon, fără a fi nevoie de un nume de identificare şi parolă. Cei care investighează dispariţia Luizei nu au oferit niciun detalii despre asta. Se ştie doar că până acum telefonul tinerei nu a fost găsit. În aceste circumstanţe, familia Luizei nu ştie ce să mai creadă. De patru luni ei plâng dispariţia ei, însă nu şi moartea fetei.

"S-au făcut patru luni. Patru luni de când Luiza nu mai e. Ne uităm în zadar şi degeaba. Acest nenorocit nu a fost niciodată singur. Niciodată singur! A avut spatele asigurat."

Faptul că Dinca nu a acţionat de unul singur crede şi rudele Alexandrei Măceşanu, care este de negăsit de la sfârşitul lunii iulie. Mai nou, vecinii lui Gheorghe Dincă au transmis că în ziua dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, au observat o maşină intrând în curtea suspectului, însă atunci nu a suspectat nimic.

"O maşină neagră. Stăteam cu cineva, cu o vecină de vorbă aici, dar am crezut că sunt de acolo, de unde au cumpărat pământurile. Am văzut şi când a ieşit, seara, după-masă. Ascunde, a ascuns multe."

În acelaşi timp, la casa groazei au fost făcute săpături de până la doi metri şi marcate 10 puncte suspecte. Astăzi sau mâine urmează să fie anunţate şi rezultatele ADN, care să explice ale cui sunt osemintele din saci găsite în pădurea de lângă Caracal. Anterior, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Anchetatorilor nu le-a menţionat numele victimelor sale, ci perioadele când ar fi comis ororile.

loading...

Lasă un comentariu