O nouă generaţie de antreprenori se pregăteşte. Primul curs susţinut de Andy Szekely

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova a lansat cursurile de pregătire și leadership pentru tinerii antreprenori, la inițiativa președintelui fondator al AOAM, Vlad Plahotniuc.

Cu această ocazie, preşedintele fondator al AOAM, Vlad Plahotniuc i-a îndemnat pe tinerii prezenți în sală să profite la maxim de seria de cursuri gratuite, de pregătire și perfecționare.

"Eu vă îndemn să fiți atenți și să vă inspirați din ceea ce au de spus acești traineri cu experiență. Astfel de cursuri sunt, pentru voi, o ocazie extraordinară să acumulați cunoștințe, care vă vor fi de folos pe viitor. Eu primele mele business-uri le-am început în alte condiții decât aveți voi astăzi, pe când nu erau nici cunoștințele care sunt astăzi, nici expertiza. Multe decizii, eu le-am luat la nivel intuitiv, acumulam expertiza împreună cu cucuiele. Dar voi puteți reuși fără ele",  a declarat Vlad Plahotniuc

El i-a asigurat pe tineri interesați de domeniul de afaceri din Moldova de susținerea AOAM și i-a încurajat să aibă încredere în forțele proprii și să contribuie astfel la modernizarea țării.

"Țineți cont că afacerile oamenilor bogați, ca regulă, sunt în mare parte afaceri acumulate, construite, dezvoltate, deci nu moștenite. Toți cândva au început de la zero. Eu cred că și voi puteți reuși, cred că mediul de afaceri din Moldova, la fel ca multe alte domenii, necesită modernizare pe care o puteți face chiar voi", a mai spus Vlad Plahotniuc

CITEŞTE ŞI: Trainerul de dezvoltare personală Andy Szekely a susținut un seminar de amploare pentru tineri

PUBLIKA.MD aminteşte că un seminar pentru lansarea tinerilor în afaceri s-a desfășurat astăzi la Chișinău. Evenimentul, dedicat dezvoltării personale şi profesionale, a adunat aproximativ o mie de participanţi. Seminarul a fost susținut de către speakerul Andy Szekely din România.

Evenimentul a fost transmis în direct pe PUBLIKA.MD.

Acesta este primul seminar organizat în cadrul programului de educaţie pentru tinerii antreprenori din ţară, lansat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu