O nouă formă de protest. Manifestanţii conduşi de Platforma DA au organizat un marş cu maşini

Embed:

Liderii platformei Demnitate şi Adevăr au schimbat forma de protest. În loc să-şi adune susţinătorii în Piaţa Marii Adunări Naţionale, ei au organizat un marş de protest cu automobilele prin Capitală. Aproximativ 200 de maşini au participat la manifestaţia care a început sub podul din cartierul Telecentru.

Participanţii la marşul automobilistic de protest spun că au obosit de sărăcie şi îşi doresc schimbări în ţară. Pe de altă parte, la manifestaţie au fost văzute şi maşini de lux, care costă zeci de mii de euro: 

"Vrem dreptate, adevărul despre cea ce se întâmplă în ţară. Vrem copiii să lucreze acasă, să nu plece peste hoatre. Asta e dorinţa mea. Vrem un viitor acasă."

"O să cerem să ne ridice nivelul de trai. Ei străiesc cu miliarde, dar noi trăim cu 500-600 de lei. Noi existăm. Nu că trăim, dar existăm."

Din cauza coloanei de maşini, pe anumite străzi s-au format ambuteiaje. Acest lucru i-a deranjat pe mai mulţi locuitori ai capitalei:

"Cum să nu te saturi. Chipurile, cei de la guvernare sunt corupţi. Dar, acum cine suferă, ţara suferă când stâm în ambuteiaje."

"Altceva nu avem ce să facem, numai de aşteptat. Cum ne dau voie cum ne pornim."

 "Nu vor avea protestele niciun rezultat. Nimic nu se va schimba până nu ne va vedea Dumnezeu."

Ulterior, protestatarii s-au împărţit în câteva grupuri care au mers în diferite sectoare ale oraşului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu