O NOUĂ EDIŢIE OLYMPIC FEST. Evenimentul se va desășura pe 19 mai în PMAN

Embed:

Timp de o zi, Piaţa Marii Adunării Naţionale va fi transformată într-o arenă sportivă iar participanţii la eveniment vor avea ocazia să practice diverse probe sportive.

O nouă ediţie a Olympic Fest va fi organizată în data de 19 mai la Chişinău şi va fi dedicată Jocurilor Olimpice de tineret de la Buenos Aires din luna octombrie.

"Vedem că pe an ce trece tot mai multă lume este entuziasmată de această activitate. Pentru noi este foarte important. Sloganul de anul acesta este dedicat Jocurilor Olimpice de la Buenos Aires. Sloganul spune așa: "Susțineți sportivii noștri la Buenos Aires", a spus președintele CNOS, Nicolae Juravschi.

"E o sărbătoare foarte mare, foarte importantă pentru toată țara, toată Moldova, din cauza asta și Ministerul cu plăcere participă. Noi ne-am străduit să promovăm această sărbătoare și în teritoriu. În școlile din subordinea Ministerului la fel vor fi organizate o zi specială, cu evenimente speciale", a spus secretarul de stat în Ministerul Educației, Radu Rebeja.

Şi în acest an organizatorii au pregătit mai multe concursuri distractive atât pentru copii cât şi pentru maturi. În program au fost incluse mai multe curse pentru amatorii de ciclism dar şi pentru cei cărora le plac plimbările cu trotinetele.

Nu va lipsi tradiţionala cursă a părinţilor la alergat cu cărucioare şi schimbatul de scutece.

În cadrul evenimentului va fi organizată şi o întrecere în cadrul căreia vor evolua şapte echipe de jurnalişti, inclusiv şi echipa postului nostru de televiziune. Publika TV este partenerul media al Olympic Fest.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu