O nouă dezamăgire pentru naționala de tineret. Juniorii au realizat doar un egal cu Malta

Embed:

Echipa pregătită de Igor Ursachi a obținut doar o remiză cu selecționata similară a Maltei, în preliminariile Campionatului European din 2017. 

Naţionala de tineret a Moldovei a avut prima mare ocazie a meciului jucat pe stadionul Zimbru cu Malta în minutul 14. După un corner fundașul formației Zaria Bălți, Radu Rogac a reluat cu capul, însă nu a nimerit spațiul porții. Peste câteva minute, oaspeții au fost cei care au înscris prin Luke Montebello, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Naționala noastră a mai ratat câteva ocazii în repriza secundă prin Spătaru și Rogac, iar până la final nu a mai reușit să înscrie.

"Nu am reuşit să marcăm pentru că nu am fructificat ocaziile. Am fost mai buni pe toată durata meciului, din această cauza am remizat. Băieţii s-au străduit, însă nu am reuşit să marcăm", a spus mijlocaşul Vadim Paireli.

"Aşa e ţara noastră, nu putem. Meciul de azi a arătat că nu putem nimic. Puteam pierde, dar putea şi să câştigăm cu noroc. Asta nu înseamnă că gata a venit Malta şi totul s-a terminat cu bine. Acum nu avem valoare ceea care trebuie, poate 5-6 ani în urmă o aveam", a declarat preşedintele FMF Pavel Cebanu. 

Moldova a acumulat primul punct în această campanie preliminară și ocupă locul trei, fiind în spatele Belgiei și Maltei. Celelalte echipe din grupa 1, Muntenegru, Cehia și Letonia nu au jucat încă nicio partidă în preliminarii.

După partida cu Malta, preşedintele FMF, Pavel Cebanu, a criticat dur evoluţia naţionalei Moldovei.

Reprezentativa noastră de tineret va juca următorul meci pe 15 iunie, la Podgorica, cu selecționata Muntenegrului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu