O NOUĂ AMENINȚARE de la Dmitrii Rogozin după ce avionul său NU A AVUT ACCES în spațiul aerian românesc

Dmitrii Rogozin vine cu o nouă amenințare după ce avinul său nu a ajuns la Chișinău. Acesta a scris pe o rețea de socializare un mesaj care ar fi adresat țărilor ce nu i-au permis survolul. 

"Ceea ce se întâmplă cu relațiile noastre cu Vestul (și aceasta anume EL și nimeni altul stă în spatele acestor provocări româno-moldave ) în mod obiectiv și inevitabil. Și această luptă nu va face decât să se acutizeze. Dacă nu ar fi fost Crimeea, ei încă ar mai fi întrerprins ceva, s-ar fi agățat de ceva. Pe ei îi aranja destul de bine Rusia amețită a anilor '90, dar niciodată nu se vor conforma cu dorințele noastre de a fi liberi și puternici. Cel mai bun răspuns la toate aceste sancțiuni și ticăloșii minore - să fim cei care vrem să fim -  liberi și puternici. Dar cum să le dăm peste urechi între timp micilor obraznici, vom decide în regim de lucru." a scris Dmitrii Rogozin

Acesta urma să vină în ţara noastră cu un avion de pe cursa Moscova-Chişinău, care a decolat la ora 10:00 dimineaţa. Aeronava a făcut mai multe cercuri înainte de ajunge în România, iar în jurul orei 15 s-a întors în Rusia. Autorităţile de la Bucureşti i-au interzis oficialului rus să survoleze spaţiul aerian român.

Prin imaginile de pe radare se vede cum avionul, la bordul căruia se află vicepremierul rus Dmitri Rogozin  a făcut calea întoarsă.

PUBLIKA.MD amintește că  Ieri deputatului rus Pavel Șperov, dar și altor artiști le-au fost interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Aceștia de asemenea au fost întorși acasă chiar de pe aeroport. Toți urmau să participe la evenimentele din stânga Nistrului.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu