O navă cargo s-a răsturnat în largul coastei SUA. Patru membri ai echipajului sunt daţi dispăruţi

Embed:

O operaţiune de salvare este în desfăşurare în largul coastei statului american Georgia, după ce o navă cargo s-ar fi răsturnat, un incendiu izbucnind la bord. Patru membri ai echipajului sunt daţi dispăruţi, scrie CNN, potrivit mediafax.ro.

Cei patru membri ai echipajului care au dispărut sunt cetăţeni sud coreeni, iar autorităţile au confirmat că se aflau în camera motoarelor la momentul producerii accidentului, potrivit oficialilor din Coreea de Sud, transmite mediafax.ro.

Încercările de salvare au fost blocate din cauza unui incendiu care a izbucnit la bord, flăcările punând în pericol siguranţa salvatorilor. Nava cargo încă se află răsturnată, la aproximativ 130 de km distanţă de oraşul american Savannah.

Primele apeluri pentru ajutor din partea echipajului au fost date duminică dimineaţă, potrivit Pazei de Coastă din Statele Unite. 

Autorităţile din Coreea de Sud susţin că nava a început să se incline foarte mult, înainte de a se răsturna complet. În jur de 20 de membri ai echipajului au fost salvaţi de către agenţii Pazei de Coastă din SUA.

Nava cargo, deţinută de către Hyundai Glovis, transporta autoturisme şi tocmai fusese încărcată în portul din Brunswich, cu câteva ore înainte de producerea accidentului. Docherii au declarat că procesul de încărcare a decurs fără probleme.

Lasă un comentariu