O moldoveancă, SUPĂRATĂ RĂU pe ministrul Natalia Gavriliță: Dolofana de la Finanțe a luat și ultimii bănuți de la gura medicilor, profesorilor, economiștilor

O moldoveancă stabilită peste hotare este indignată de decizia anunţată de ministrul Finanţelor, Natalia Gavriliță, precum că Guvernul Sandu va interzice plata premiilor bănești pentru bugetari, până în data de 1 ianuarie.

Într-o postare pe Facebook, moldoveanca Minodora Prisacu a venit cu un mesaj critic către ministra Gavriliţă:

"O mare parte din cetățenii Republicii Moldova sunt bugetari. Cu salarii mici, ce lucrează mai mult în beneficiul statului de cât a lor, cetățeni ce plătesc, cu soveste impozite și așteaptă cuminți, la sfârșitul lunii să ridice un salariu mizer.

Ce așteaptă miile de bugetari, pe lângă salariu de nimic? Corect...Ceva premii, evident că nici acelea nu erau până la soare, dar se mai alinau și ei... Acum, cei deștepți, cu diplome de la Harvard și cu milioane în cont, le-au luat şi această mică bucurie!

Dolofana de la Finanțe, care nu știu de unde naiba se consideră că reprezintă Diaspora, a luat și ultimii bănuți de la gura medicilor, profesorilor, economiștilor și de la ceilalți ce sărbătoreau ziua profesională, unde pe lângă o floare li se dădea și 500 de lei.

Dacă ești așa deșteaptă, de ce vâri laba, acolo unde și așa e greu dar nu vii cu proiecte de legi și reforme concrete, de a micșora salariu la cei ce primesc câte 20, 30, 50.000? Sau acolo nu ai voie? Voi aveți doar ambiții de a fi șefi!

Altceva te mai duce capul, de cât să mărește impozitul pe venit și să scoți scutirile personale? Hai, arată-i prostimei din Moldova, ce te-a mai învățat pe la Harvard", a menţionat Minodora Prisacu.

PUBLIKA.MD aminteşte că ministerul Finanțelor a anunţat despre încetarea oferirii premiilor unice cu prilejul sărbătorilor profesionale și a zilelor de sărbătoare nelucrătoare pentru personalul din unitățile bugetare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu