O moldoveancă şi-a ascuns bebeluşul nou născut în valiză. Copilaşul a fost găsit mort de carabinieri

O tânără care lucra ca îngrijitoare la o familie din Vallo della Lucania, provincia Salerno, Italia, a născut în cursul nopții trecute, apoi şi-a acuns bebeluşul într-o valiză. Copilaşul a fost găsit mort de anchetatori, câteva ore mai târziu. Potrivit affaritaliani.it. citat de presa de peste Prut, femeia are 30 de ani şi este din ţara noastră.

Când a văzut că situaţia se complică şi pierde foarte mult sânge, tânăra din Republica Moldova a decis să cheme ambulanţa. Doar că înainte să sune la 118, a tăiat cordonul ombilical și şi-a băgat bebeluşul într-o valiză. Deocamdată, încă nu se ştie dacă băieţelul era viu sau mort când l-a ascuns.

La scurt timp, un echipaj de prim-ajutor a ajuns la locuinţa femeii. Personalul medical de pe ambulanță a preluat-o, fără însă să ştie ce se întâmplase. 

Însă odată ajunsă la spital, medicii de la spitalul San Luca din Salerno şi-au dat seama că moldoveanca născuse în urmă cu puţin, aşa că au alertat poliţia. 

Carabinierii au mers la locuinţa tinerei şi au făcut descoperirea macabră. Băieţelul nou-născut era mort, ascuns întro valiză lângă dressing. 

Momntan, femeia se află în continuare internată la spitalul din Vallo della Lucania, viaţa ei nefiind în pericol. Între timp, însă, autoritățile din Salerno au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Medicii legişiti vor efectua şi autopsia bebeluşului, urmând să stabilească dacă băieţelul era viu sau mort când mama lui l-a ascuns în valiză.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu