O moldoveancă s-a întors în China. Tânăra este stabilită cu traiul în oraşul Chongqing de mai mulţi ani

O moldoveancă şi-a făcut curaj şi s-a întors în China, acolo unde este stabilită cu traiul de mai mulţi ani. Gabriela Cojocaru, în vârstă de 23 de ani, a fost până acum în vacanţă în Moldova şi spune că nu îi este teamă că s-ar putea îmbolnăvi de coronavirus. Ea a postat pe pagina sa de Instagram mai multe filmuleţe făcute în drumul ei spre oraşul chinez Chongqing, care îi este casă de mai bine de şase ani. Tânăra a luat avionul spre China din Moscova.

"Noi am ajuns în oraş Guangzhou. Felicitaţi-ne. Şi mai avem de aşteptat încă o zi, până seara, ca să zburăm în Chongqing", a spus moldoveanca stabilită cu traiul în China, Gabriela Cojocaru.

Ajunsă la destinaţie, Gabriela şi-a asigurat urmăritorii că oamenii din China nu sunt panicaţi şi că încearcă să se conformeze noilor măsuri luate de autorităţi.

"Vreau să vă arăt. Toată lumea care vine de la aeroport aici este controlată de poliţie şi de medici. Se verifică temperatura. Oraşul nostru atât de liniştit nu l-am mai văzut niciodată", a menţionat moldoveanca stabilită cu traiul în China, Gabriela Cojocaru.

Febra nu este măsurată doar celor care trec prin filtrele de pe autostrăzi, dar şi în magazine.

Gabriela Cojocaru a ajuns în China în 2014, iar primul ei loc de muncă a fost într-un Aqua Park, unde a lucrat în calitate de dansatoare. Acum însă face actorie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu