O moldoveancă, REŢINUTĂ pentru proxenetism. Unde urmau să ajungă fetele recrutate (VIDEO)

O moldoveancă recruta tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani din Republica Moldova pentru a fi exploatate sexual în Germania.

Femeia face parte dintr-o reţea internaţională de proxeneţi, condusă de trei cetăţeni ai Federaţiei Ruse, stabiliţi cu traiul în Germania, care s-au dovedit a fi şi organizatorii  filierei. 

Ca urmare a măsurilor speciale, ofiţerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Naţional de Investigaţie  au reţinut-o  în flagrant pe figuranta din R. Moldova, în timp ce însoţea una dintre tinerele recrutate care urma să ajungă în Germania.

Ajunse la destinaţie, tinerele erau fotografiate în lenjerie intimă, apoi acestea erau plasate pe diferite site-uri, în baza cărora erau selectaţi clienţii.

Ulterior fetele  erau exploatate sexual în apartamente închiriate special în acest scop.

În cadrul investigaţiilor, poliţia a identificat patru moldovence  recrutate şi exploatate sexual în Germania de către membrii acestei reţele.

La moment, moldoveanca de 26 de ani, membră a grupării,  este învinuită de proxenetism şi se află în arest preventiv pentru 15 zile.

Poliţia în colaborare cu organele de drept din Germania continuă investigaţiile pentru a identifica şi  alte tinere exploatate de către această filieră, cât şi reţinerea celorlalţi figuranţi. 

Dacă aceştia vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia  riscă până la 10 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu