O moldoveancă, plecată la muncă în Italia, ÎN CARANTINĂ. Femeia de care avea grijă a murit după ce a contractat virusul

Embed:

O moldoveancă, plecată la muncă în Italia, se află în carantină, pentru că femeia de care avea grijă a murit după ce a contractat virusul. Medicii i-au prelevat probe, iar rezultatele vor fi gata până la sfârșitul zilei. Informația a fost confirmată pentru Publika TV de către serviciul de presă al Ministerului de Externe de la Chișinău, care a menționat că femeia nu prezintă simptome de boală.

Italianca de care îngrijea avea 75 de ani, suferea de Alzheimer și alte afecțiuni ale inimii și ale aparatului respiratoriu și interacționa doar cu conaționala noastră și cu vecinii săi, un cuplu din orășelul Paese, provincia Treviso. Ea a decedat marți seara, după ce a petrecut ultimele 18 zile în spital.

Autoritățile italiene au prelevat probe de la îngrijitoarea sa și de la vecini, însă se concentrează mai mult pe personalul spitalului, având în vedere că femeia a petrecut mai mult de 14 zile, cât durează perioada de incubație, în instituția medicală și, cel mai probabil, a contractat boala acolo.

loading...

Lasă un comentariu