O moldoveancă notorie din diasporă, DEZAMĂGITĂ DE ACUM

Embed:

Vocea diasporei moldoveneşti din Marea Britanie, Victoria Dunford, cea care a fost decorată de Regina Marii Britanii pentru susținerea oferită copiilor cu nevoi speciale, se arată dezamăgită de blocul politic "ACUM".

Aceasta afirmă că reprezentanţii PAS şi PPDA şi-au schimbat retorica de înaintea alegerilor, iar acum nu le mai pasă că ţara este blocată.

Victoria Dunford a scris pe pagina sa de Facebook că "moldovenii au nevoie de un guvern funcţional, nu de negocieri fără sfârşit şi alegeri anticipate." Reprezentanta diasporei moldoveneşti se mai arată dezamăgită de faptul că unii aleşi au mers în alegeri doar pentru a obţine fotolii, iar acum evită discuţiile. În context, ea le sugerează deputaţilor blocului ACUM să ţină cont de cei care i-au votat.

"Nu am auzit un singur cetățean din diasporă sau în țară să-și dorească "anticipate". Întrebați și dvs, ieșiți la întâlniri cu oamenii, întrebații în direct nu doar la tribune.

Până acum au fost luptă pentru fotolii, putere - OK le aveți - folosiți-le, discutați este secolul 21 și scoateți țara din impas, la noi acasă, toți împreună pentru oameni și cu oameni. (nu în zboruri estice) Țineți cont de cei ce v-au votat, care au mai avut o speranță că ACUM va fi mai bine."

 

 


Lasă un comentariu