O moldoveancă a fost rănită în urma exploziei puternice din Bologna

Embed:

O moldoveancă se numără printre persoanele rănite în teribilul accident din Bologna, soldat cu un mort şi 145 de răniţi, potrivit celui mai recent bilanţ. Femeia s-a prezentat singură la un spital din oraş, unde a primit îngrijiri medicale, apoi a fost externată.

Potrivit ministerului de Externe, despre acest lucru, consulatul nostru din Milano a fost anunţat de autorităţile italiene. De asemenea, printre cei răniţi se află şi 3 cetăţeni români. Autorităţile de la Bucureşti au anunţat că unul dintre ei era şoferul unui camion aflat în trafic şi care a fost lovit de cisternă.

Din fericire, el are răni uşoare şi nu a avut nevoie de spitalizare.

Între timp, la Bologna a ajuns şi premierul italian, Giuseppe Conte, care a vizitat răniţii internaţi la spitalele din localitate şi a stat de vorbă cu autorităţile locale.

"Suntem aici ca să arătăm că guvernul e aproape de oamenii care au avut de suferit, care au fost implicaţi în această tragedie. Şi suntem aici ca să aflăm ce s-a întâmplat şi ca să prevenim astfel de accidente pe viitor", a spus Giuseppe Conte, premierul Italiei.

În urma exploziei, zeci de vehicule au ars complet, iar o porţiune a autostrăzii de lângă Bologna s-a prăbuşit. Traficul a fost blocat timp de câteva ore, iar circulaţia s-a reluat pe o rută ocolitoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu