O mașină se deplasa suspect prin Buiucani. Ce au descoperit oamenii legii după ce au tras-o pe dreapta

Prins de poliţişti fără permisul de conducere, iar pe deasupra şi beat la volan. Este vorba despre un şofer din Chişinău care în loc să ajungă acasă a păşit pragul Dispensarului de Narcologie. Incidentul s-a produs în această dimineaţă, conducătorul auto iresponsabil fiind depistat de un echipaj al INP, în timp ce patrula străzile din sectorul Buiucani.

Inspectorii de la Patrulare l-au tras pe şofer pe dreapta, deoarece li s-a părut suspect modul în care se deplasa automobilul. Ochiul antrenat nu a dat greş. În câteva minute bănuiala oamenilor legii s-a adeverit, bărbatul a urcat beat la volan.

Suspiciunea inspectorilor INP nu a fost zadarnică. Şoferul a picat testul cu aparatul Drager, cele 0, 44 promile de alcool pur în aerul expirat fiind o dovadă clară că bărbatul a condus în stare de ebrietate.

Valoarea alcoolemiei peste limita admisă care, de altfel, l-ar putea costa acum un dosar penal, nu l-a impresionat şi pe conducătorul auto. Bărbatul se jură că în acea zi nu a băut nici un strop de alcool.

Dacă instanţa de judecată va decide că şoferul a urcat cu bună ştiinţă beat la volan, el riscă amendă, puncte de penalizare şi retragerea permisului de conducere pentru cel puţin trei ani.

Urmăriți mai jos reportajul video realizat de echipa emisiunii Unitatea de Gardă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu