O maşină parcată pe o stradă din sectorul Râşcani A LUAT FOC (VIDEO)

Embed:

Dimineaţă cu ghinion pentru un şofer din Capitală. Maşina bărbatului a luat foc pe strada Florilor din cauza unui scurtcircuit.

Pompierii au fost alertaţi de paznicul unei şcoli din apropiere. Proprietarul maşinii se afla în vehicul când au izbucnit flăcările.

"Imediat am sunat la 112 şi am chemat pompierii. După care am luat extinctorul şi am fugit să stingem focul. Şoferul a ieşit rapid din maşină şi a început şi el să sune la pompieri", a spus un martor.  

Imaginile video cu maşina cuprinsă de flăcări au fost făcute de mai mulţi tineri, martori oculari.

"Pe la ora 08:00 mergeam pe aici şi am văzut că arde o maşină. Farurile au început să cadă şi a început să ardă. După care au venit pompierii şi au stins focul."

Proprietarul maşinii nu a vrut să comenteze cele întâmplate.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, de la începutul acestui an şi până în prezent, pompierii au intervenit în 164 de astfel de cazuri.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu