O mamă din Capitală, înjunghiată de propriul fiu. Ce a generat conflictul

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiată în spate de propriul fiu. Acesta aflase că mama sa intenționează să-l interneze la Spitalul Clinic de Psihiatrie Codru.

Potrvit deschide.md, incidentul a avut loc Duminică, 13 ianuarie, în jurul orei 17:00, într-un apartament de pe strada Nucarilor, din sectorul Centru al capitalei.

"Aseară, în jurul orei 17:00, poliția a fost chemată, după ce în timpul unui conflict, tânărul a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o pe femeie în spate. Femeia a fost transportată la spital, iar în prezent se află în afara pericolului. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru violență în familie, iar tânărul a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru a fi supus unor expertize. Urmează să stabilim toate circumstanțele în care s-a produs incidentul'', a declarat șeful Dinu Savciuc pentru sursa citată.

Vecinii victimei ne-au declarat că băiatul este unicul copil al femeii și că locuia într-un alt apartament din același bloc.

Cristina Gorea, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, a declarat că  femeia a fost internată în secția Terapie Intensivă, fiind supusă unei intervenții chirurgicale.

''După stabilizare, pacienta a fost transferată în secția de profil, unde urmează să i se facă analizele medicale necesare pentru stabilirea tratamentului corespunzător. La moment starea de sănătate a pacientei este stabilă'', susține Gorea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu