O mamă care practica prostituția i-a zdrobit capul bebelușului ei. Care este motivul

Studenta Elizabeth Wilkins, în vârstă de 23 de ani, din Weston-Super-Mare, Marea Britanie, a fost găsită vinovată că a provocat vătămări corporale grave cu intenție, scrie realitatea.net.

Într-o criză de furie, tânăra care își vindea trupul cu 200 de lire sterline pe oră și-a scuturat puternic băiețelul de 3 luni și apoi l-a dat cu capul de o suprafață tare, potrivit mirror.co.uk.

Elizabeth și-a scuturat bebelușul și în trecut, fracturându-i coastele, dar acum i-a fracturat și craniul. Copilul care a supraviețuit a suferit suferit leziuni cerebrale acum doi ani, când a avut loc incidentul, și poate avea probleme de dezvoltare pe măsură ce crește.

Deși femeia a recunoscut că se ocupa cu prostituția, ea a negat că ar fi făcut sex atunci când fiul ei avea nevoie de ea. În instanță, ea a pledat nevinovată, iar avocatul a spus că Elizabeth suferă de probleme de natură psihiatrică. Un judecător i-a acordat cauțiune dar i-a interzis să aibă vreun contact cu fiul ei.

În timpul procesului, ea a spus că vina pentru cele întâmplate este a fostului ei iubit care ar fi avut probleme cu violența. Juriu a stabilit însă că bărbatul este nevinovat și în prezent, Elizabeth își așteaptă sentința.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu