O lume-ntreagă râde. Cum s-au deghizat de Halloween câţiva astronauți (FOTO)

"Nimeni nu vrea să fie astronaut de Halloween", a scris Agenția Spațială pe rețeaua de socializare Twitter, unde a publicat și o fotografie în care apar cei șase ocupanți ai SSI deghizați în aceste personaje.

Echipajul vrea "să se alăture copiilor din întreaga lume în această zi specială în care poți să fii cine dorești", a scris pe Twitter "tata Minion" Randy Bresnik, care crede cu tărie că poartă cel mai frumos costum din lume, deoarece copiii săi l-au ales special pentru el.

Italianul Paolo Nespoli s-a transformat pentru câteva ore în Omul Păianjen. "Acum, când pot într-adevăr să merg pe tavan (datorită lipsei gravitației), pot fi în sfârșit ceea ce eram menit să fiu... Spiderman! Happy #Halloween!", scrie el pe aceeași rețea de socializare, scrie realitatea.net

Astronautul american Mark T. Vande a decis să îmbrace o versiune mai ''blândă'' a personajului Wolverine, schimbând ghearele cu lingurițe, pentru că în spațiu sunt interzise obiectele ascuțite, dezvăluie compatriotul său, Bresnik.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu