O lecţie de bun simţ de la Ambasadorul Daniel Ioniţă

De Ziua Naţională a României, Ambasada acestei ţări la Chişinău a organizat, aseară o recepţie, la care a venit multă lume bună. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ambasadorul a menţionat că la eveniment au participat peste 1500 de invitaţi, "reprezentanti de nivel inalt ai Preşedintiei, Parlamentului şi Guvernului Republicii Moldova, corpul diplomatic acreditat la Chişinau, politicieni de rang din întreg spectrul politic, foşti, actuali şi viitori miniştri, autorităţi locale, artişti, oameni de artă şi cultură, ziarişti, prieteni dragi."

Printre oaspeţi însă s-au regăsit şi din cei care au vorbit pe durata discursurilor oficiale, ceea ce nu este politicos. 

"Multumesc tuturor pentru participare, inclusiv celor care au vorbit pe durata discursurilor oficiale! (Poate pe viitor vor sti ca la Receptiile organizate de Ambasade este politicos sa asculti in liniste discursurile oficiale, iar daca acestea nu-ti fac placere, atunci ai posibilitatea fie sa refuzi invitatia, fie sa pleci din sala ????)", a scris Ambasadorul Daniel Ioniţă.

loading...

Lasă un comentariu