O jucărie de pluş a călătorit sute de kilometri pentru a ajunge la proprietara sa de numai patru ani care a pierdut-o într-un aeroport (FOTO)

Un ursuleț a călătorit sute de kilometri pentru a se întâlni cu fetița de 4 ani care l-a pierdut în aeroport. Angajații unei companii aeriene i-au făcut o bucurie fetiței care și-a pierdut cel mai bun prieten, scrie ABC News.

Donna și fiica sa Summer, de 4 ani, au călătorit la începutul săptămânii trecute de la Edinburgh în Orkney, Scoția, când fetița și-a uitat ursulețul pe nume Teddy pe un scaun din aeroport. Mama fetei nu și-a dat seama de absența ursulețului până când erau deja în avion.

”Am intrat în panică și am anunțat echipajul de la bord care mi-a spus că probabil ursulețul a fost preluat deja de echipele de securitate din aeroport”, a povestit mama fetiței.

Pentru că nu a avut timp să se întoarcă la departamentul de securitate să începrce să recupereze jucăria, dar când a aterizat în Orkney, a începrcat să facă tot posibilul pentru a recupera jucăria. Astfel a postat pe Facebook un mesaj în care ruga pe toată lumea să-l distribuie mai departe până va ajunge la cineva cine o poate ajuta să îl găsească pe Teddy, scrie libertatea.ro

Așa se face că o stewardeză a companiei aeriene Loganair, Kirsty Walter, a aflat ce s-a întâmplat și s-a oferit să ajute. Aceasta a reușit să-l localizeze pe Teddy în Edinburgh, și miercuri, când a ajuns în capitala Scoției l-a luat și l-a dus cu ea la Orkney, unde s-a întâlnit cu Summer și mama acesteia.

„Imediat ce am aflat despre această situație ne-am hotărât să ajutăm. Echipajul de bord a căutat repede ursulețul și a aranjat ca el să fie dus la Orkney cât de repede posibil. A fost minunat să vedem că Teddy a ajuns înapoi în posesia lui Summer și suntem încântați că am jucat un rol în această reântâlnire. Ne bucură să ducem pe toată lumea acasă de Crăciun, inclusiv pe Teddy”, a transmis Kay Ryan, director comercial al companiei aeriene Loganair.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu