O invitată la o dezbatere politică transmisă în direct la TV îşi face unghiile în timp ce colegii ei se ceartă (VIDEO)

Într-un segment de ştiri transmis în direct pe postul american CNN, doi comentatori politici conservatori au dezbătut diverse subiecte precum problema imigranţilor ilegali şi propunerea preşedintelui Donald Trump de a construi un zid la graniţa cu Mexico. Steve Cortes şi Ana Navarro nu au reuşit să cadă de comun acord pe niciuna dintre temele discutate, scrie mediafax.ro.

Iniţial, Ana Navarro a scos pila de unghii în timp ce se discuta despre unul dintre fiii lui Trump. Donald Trump Jr a comparat zidul de la graniţa cu Mexico cu un gard de la o grădina zoologică.

"La sfârşitul zilei, Donald Trump Jr. şi oricine o fi el, pot să îmi fac unghiile?" a spus Navarro, în timp ce îşi făcea manichiura.

"Ce vreau să spun este că acesta este un snob, un răzgâiat şi un răsfăţat, a cărui singură reuşită este că e fiul lui Trump. El nu a făcut nimic cu viaţa sa şi încearcă să rămână relevant pe spatele tatălui".

Gazda emisiunii de ştiri a remarcat imediat activitatea neobişnuită a invitatei.

"Probabil ai adus-o cu tine din greşeală dar până la urmă, te-a ajutat. Bravo ţie, Ana!", a spus Chris Cuomo, gazda segmentului de ştiri.

După numai câteva minute, Navarro a găsit încă un moment potrivit pentru a-şi finisa manichiura.

În timp ce aceasta discuta cu Steve Cortes despre rata criminalităţii la cei născuţi în Statele Unite şi imigranţi, Cortes a început să folosească termenul „ştiri false”, un termen făcut "faimos" de Trump şi administraţia sa. Navarro a oftat zgomotos şi a scos din nou pila de unghii.

"Tu continuă să-ţi faci unghiile. Ştii cine nu îşi poate face manichiura? Oamenii ucişi de imigranţii ilegali", a spus Cortes vizibil iritat. 

"Nu îmi pasă ce crezi tu. Pentru mine, eşti la fel de irelevant ca şi Donald Trump Jr", a replicat Navarro. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu