O interpretă din Moldova îşi va vinde cele "trei avioane de lux" pentru a participa la Eurovision

Embed:

Îşi încearcă norocul pentru a şaptea oară. Este vorba despre interpreta Doiniţa Gherman, care n-a rezistat nici anul acesta tentaţiei de a participa la preselecţia naţională pentru concursul Eurovision.

Chiar dacă anul trecut s-a supărat pe juriul preselecţiei naţionale şi a declarat că s-ar putea să nu mai participe la Eurovision, Doiniţa Gherman nu şi-a pierdut speranţa că într-o bună zi ne va reprezenta ţara la acest concurs.

"Eurovisionul rămâne a fi una din pasiunile mele. De fapt eu am zis că rămân la Eurovision până la pensie. Ideea de participare în acest an îi aparţine producătorului meu, Cătălin Gondiu, care mi-a zis că tu n-o să poţi anul acesta fără Eurovision", a zis interpreta.

"Este încă o modalitate să fiu mai aproape de spectatorul meu, de oamenii care au încredere în mine, care m-au susţinut în toţi aceşti ani. Pentru oamenii care pe parcursul anului mă întreabă, mai participi şi anul acesta", a afirmat ea.

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, interpreta a ales o piesă ritmată. Nici anul acesta, Doiniţa Gherman nu a uitat să introducă elemente tradiţionale, doar că acum prevalează cele balcanice. Piesa este intitulată "Inimă fierbinte" şi reprezintă o colaborare cu interpretul Ricu Vodă.

Iar la întrebarea câţi bani ar fi gata să investească pentru plecarea la Viena, unde se va desfăşura ediţia din acest an a concursului, cântăreaţa a evitat să răspundă direct şi a făcut o glumă.

"Eu o să-mi vând cele 3 avione pe care le am, cele 3 vapoare de lux, mai are şi producătorul meu câteva vile în Miami. Apropo, Madonna ne este vecină şi am să iau împrumut şi de la ea".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu