O inițiativă INP a nemulțumit mai mulți agenți economici. Ce au pățit în această dimineață (VIDEO)

Noua conducere a INP-ului a pornit lupta cu parcările ilegale din Capitală. Primele acțiuni de demontare a barierelor instalate neregulamentar au fost desfășurate în sectorul Centru.

Ofițerii de poliție au deblocat spațiile acaparate de agenții economici, transformate de aceștia în locuri de parcare private, chiar dacă sunt amenajate pe domeniul public.

"Acum două săptămâni, toți agenții economici au fost somați să demonteze indicatoarele rutiere şi blocatoarele de parcare instalate abuziv în spaţiile, de interes public, destinate parcării. Montarea acestora a îngrădit accesul celorlalți cetățeni la locurile de parcare publice", a menționat șeful Inspectoratului Național de Patrulare, colonelul de poliție, Livii Baziuc.

Agenții economici care nu s-au conformat cerinţei de a demonta indicatoarele şi sistemele de blocare a locului de parcare s-au trezit, astăzi dis-de-dimineață, cu ofițerii de poliție și angajații Exdrupo pe capul lor.

Chiar dacă agenții economici au rămas nemulțumiți de inițiativa Ministerului de Interne, au menționat că se vor conforma dispozițiilor legale.

Șeful Inspectoratului Național de Patrulare a dat asigurări că acțiunile de demontare a barierelor de parcare vor fi desfășurate în toate sectoarele Capitalei, dar și în orașele mari din toată ţara.

Urmăriți mai jos reportajul realizat de echipa emisiunii Unitatea de Gardă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu