O imagine, cât O MIE DE CUVINTE! Cel mai popular emoji după anunţarea rezultatelor din SUA

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, se spune. În 2016, acest lucru se aplică emoji-urilor, după cum arată clasamentul celor mai populare emotigrame la anunțarea rezultatelor alegerilor din Statele Unite.

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite.

În noaptea din 8 spre 9 noiembrie, site-ul specializat Emojipedia a publicat în timp real tendințele în căutarea de emoticoane în enciclopedia sa, conform Huffington Post.

În top 5 stabilit de această enciclopedie de emoji-uri, steagul canadian se află pe poziția a cincea (în timp ce site-ul de imigrare din această țară explodează de solicitări), precedat de cel al Statelor Unite, potrivit Agerpres.

Locul al treilea în căutări este ocupat de un emoticon reprezentând un pistol, pe al doilea apare o față dezgustată, iar pe prima poziție — o față ce țipă de teamă. Este vorba de o pictogramă reprezentând o față cu găuri albe în loc de ochi, cu gura deschisă, țipând, și cu mâinile pe obraji, exprimând o frică covârșitoare, imagine inspirată probabil de lucrarea "Strigătul" a pictorului norvegian Edvard Munch.

Spre ora locală 05:00 a.m., când candidatul republican, Donald Trump, se apropia de pragul de 270 de voturi electorale, sinonim cu victoria, era în vogă un alt emoji: cel care plânge cu amărăciune. Este o față tristă cu șiroaie de lacrimi curgând pe ambii obraji, simbolizând o persoană înnebunită de durere și neconsolată.

Această imagine nu trebuie confundată cu emoticoanele cu lacrimi de bucurie, explică emojipedia.org.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu