O IDEE INEDITĂ. În Egipt există un local pentru iubitorii de animale

Cei care au animale de companie ştiu cât de greu este să găseşti un restaurant în care să le fie permis accesul cu câinele. În Egipt s-a deschis de curând un astfel de loc pentru iubitorii de animale. Ideea de afaceri a prins imediat la public, iar localul e plin seară de seară.

Mohamed Al Kook s-a gândit să creeze un nou concept de local: aşa că a combinat un magazin pentru animale cu o cafenea şi o terasă.

"În Egipt nu prea sunt localuri pentru cei care au animale de companie. E greu pentru cei care vor să-şi scoată câinii la plimbare, pentru că nu li se permite accesul în restaurante. Aşa că de cele mai multe ori, câinii sunt lăsaţi în acasă", a spus Mohomed al Kook, patron.

Restaurantul din Alexandria este un loc de socializare şi de relaxare. Şi nu e popular doar printre proprietarii de câini.

"Avem acum un loc foarte frumos şi confortabil. Totul e extraordinar. Ba chiar vin aici clienţi care nu au câini, doar ca să se joace cu animalele", a declarat proprietarul unui local.

De la husky până la ciobăneşti, toţi sunt bineveniţi în acest local. Ba chiar şi proprietarii de maimuţe de companie trec frecvent să bea o cafea.

Proprietarul nu i-a uitat nici pe cei care au pisici, aşa că o zi din săptămână, felinele sunt invitatele speciale ale localului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu