O grupare criminală specializată în TRAFIC DE DROGURI, destructurată de poliţişti (VIDEO)

Embed:

Trei indivizi cu vârstele cuprinse între 21 ani şi 28 ani au fost reţinuţi fiind suspectaţi de trafic de droguri în proporţii deosebit de mari, în special amfetamină, pastile cu efect psihotrop, marihună şi hidroponică. Indivizii au fost monitorizaţi timp de două luni. 

Astfel poliţiştii de comun cu procurori i-au reţinut în timpul unor tranzacţii ilicite de substanţe narcotice, care aveau pregătite doze de droguri pentru realizare.

Ulterior forţele de ordine au descins percheziţii autorizate la domiciliile lor, unde au fost găsite droguri în cantităţi impunătoare.

Au fost confiscate circa un kilogram de marihuană, două grame de amfetamină, pastile cu efect psihotrop, carduri bancare prin intermediul cărora se efectuau plăţile pentru dozele de droguri vândute, precum şi telefoane mobile cu ajutorul cărora organizau şi desfăşurau activităţile criminale.

Capul grupării este un tânăr de 25 ani, iar rolul de intermediar îl avea cel de 21 ani, care identifica potenţialii consumatori de droguri.

Bănuiţii au fost arestaţi pe un termen de 30 de zile. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu