O groapă uriaşă a blocat accesul în curtea unui bloc de pe strada Alecu Russo. Locatarii sunt alarmaţi (VIDEO)

Embed:

O groapă uriaşă a blocat accesul în curtea unui bloc de pe strada Alecu Russo, numărul 18 din sectorul Ciocana al Capitalei.

Potrivit unui martor, în ianuarie, muncitorii au venit pe această stradă pentru a face unele verificări de şantier şi au săpat o groapă cu scopul de a depista dacă sunt ţevi sparte. În final nu a fost identificată nicio problemă, dar groapa a stat în noroi până în luna aprilie, apoi a fost astupată.

Potrivit unui video filmat recent de martor, în acelaşi loc, se petrec alte lucrări. Astfel, după scurt timp, a apărut din nou o groapă adâncă, care a blocat trecerea liberă atât a automobilelor, cât şi a locatarilor.

Bărbatul ne mai comunică că şeful de şantier le-a explicat că a primit ordin pentru a executa lucrări, căci în zona respectivă este o ţeavă spartă. Dar ca şi în cazul precedent, nu a fost indentificată nicio problemă, iar când vor acoperi groapă imensă, nu ştie nimeni.

Martorul afirmă că drumul este unul solicitat şi aglomerat. Aici zilnic circulă părinţi cu copii, bătrâni, dat fiind faptul că în apropiere este un supermarket, unde fac cumpărături majoritatea locuitorilor din blocuri. El mai spune că cest lucru se întâmplă de minim 3-4 ori pe an.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu