O groapă de 20 de metri pătraţi s-a format în centrul Capitalei VIDEO

Embed:

O groapă de aproape 20 de metri pătraţi a apărut în această dimineaţă chiar în Centrul Capitalei. Oamenii spun că nu este pentru prima dată când asfaltul se surpă în această zonă. Autorităţile susţin că astfel de incidente nu pot fi prevăzute şi promit că groapa va fi astupată.

La miile de gropi care există în Capitală s-a mai adăugat una, care a apărut ieri. În urma ploii, suprafaţa ei a crescut până la aproape 20 de metri pătraţi, iar adâncimea ei este de 120 de centimetri, astfel încât încap două automobile.

Oamenii spun că nu este pentru prima dată când asfaltul se surpă în această zonă. "Este a treia oară într-o lună când se întâmpla acest lucru, e o problemă de mai demult. O lună în urmă aici o căzut un tir, sub dânsu so surpat totul", a menționat un locatar.

Autorităţile spun că groapa va fi astupată până la sfârşitul zilei. "Surparea a apărut din cauza unor scurgeri de la reţeaua de termoficare. Nu se face vinovat nimeni. Acesta este un accident care nu poate prevăzut de nimeni", a declarat Nistor Grozavu, viceprimarul Capitalei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu