O grenadă a explodat în ograda fostului internaţional sârb, Dragan Stojkovic

Embed:

Războiul cu fanii i-ar fi putut fi fatal! O grenadă a explodat în casa fostului preşedinte al clubului de fotbal sârb, Steaua Roşie Belgrad, Dragan Stojkovic. Din fericire nimeni nu a avut de suferit în urma acestui incident.

Mama fostului internaţional sârb, Dragan Stojkovic a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. O grenadă a explodat în curtea casei sale din Nis. Nu au fost înregistrate victime şi nici pagube.

Incidentul s-a produs atunci când în locuinţă se afla doar mama lui Stojkovic. Fostul fotbalist se află în Japonia, acolo unde antrenează formaţia Nagoya Grampus.

"Cel care a făcut acest lucru nu a putut fi prins de camerele de supraveghere. El a aruncat grenada din spatele clădirii", a menţionat unchiul lui Dragan Stojkovic, Alexandr Stojkovic.

Stojkovic, care în perioada 2005-2007 a fost preşedintele clubului Steaua Roşie Belgrad şi a avut o relaţie tensionată cu suporterii a rămas şocat de ceea ce s-a întâmplat şi a refuzat să creadă că el era cel vizat de acest atac. Dragan Stojkovic, fost şi preşedinte al Federaţiei de fotbal din Serbia este considerat unul dintre cei mai mari jucători din istorie acestei ţări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu