O glumă i-ar fi fost fatală! Un muncitor, în stare gravă la spital după ce a fost împuşcat în fund

Un angajat al unei fabrici de mobilă din Arad, România, a fost transportat la spital în stare gravă, joi după-amiază, după ce un coleg a făcut o glumă când era aplecat, împuşcându-l în fund cu un pistol special cu aer comprimat. Aerul sub presiune ridicată i-a intrat în colon, iar medicii suspectează leziuni interne, scrie observator.tv.

Incidentul a avut loc, joi după-amiază, la o fabrică de mobilă din cartierul Aradul Nou, unde Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) a fost solicitat de către angajaţi pentru a acorda ajutor unui bărbat de aproximativ 40 de ani.

Directorul medical al SAJ Arad, Mircea Merea, a declarat pentru News.ro că un angajat a fost rănit cu un pistol cu aer comprimat de către un coleg.

"Se pare că dintr-o joacă prost înţeleasă, un angajat l-a rănit pe un coleg care stătea aplecat lucrând la ceva. A folosit un pistol cu aer comprimat şi prin îmbrăcăminte i-a administrat o cantitate de aer sub presiune, care a ajuns în tubul digestiv. Colegii noştri l-au găsit pe pacient cu abdomen destins, dureros, spontan şi la palpare, motiv pentru care i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru investigaţii", a declarat directorul medical.

Bărbatul este conştient şi este supus unor investigaţii, pentru a se vedea dacă este necesară o intervenţie chirurgicală.

Medicii spun că există posibilitatea ca bărbatul să fie suferit leziuni interne, pentru că aerul a intrat în cantitate mare şi cu presiune în colon.

Cazul este cercetat de poliţişti şi angajaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu