O gaură de pe strada Cornului din Capitală, reasfaltată. Lucrările au fost efectuate din banii municipalităţii

Embed:

Epopeea unei găuri în asfalt de pe strada Cornului, din sectorul Buiucani al Capitalei, pare să ajungă la final. După ce anterior presa a semnalat problema şi a scris că lucrările de astupare au fost efectuate necalitativ, drumarii au intervenit în acest weekend. Despre asta a anunţat şeful direcţiei transport şi căi de comunicaţie, Adrian Boldurescu, în urma şedinţei săptămânale a Primăriei. 

"Acolo problema este a unui agent economic care s-a conectat la comunicaţii. Nu a respectat normele de restabilire a drumului. Aveţi dreptate. Acolo se intervine pentru a doua oară. Intervenim noi, municipalitatea şi cheltuim banii noştri. Ar trebui să răspundă agentul economic pentru că nu a executat lucrările calitativ", a spus şeful Direcţiei Transport şi căi de comunicaţie, Adrian Boldurescu.  

Adrian Boldurescu a mai declarat că reprzentanţii direcţiei transport şi căi de comunicaţie lucrează la crearea unui site, unde va fi plasată informaţia despre starea drumurilor din Capitală. De asemenea, chișinăuienii vor putea sesiza autorităţile în cazul în care lucrările de reparaţie vor fi efectuate necalitativ sau dacă pe o porţiune de drum apare o gaură.

loading...

Lasă un comentariu