O fostă vedetă Playboy a fost găsită MOARTĂ. Deţinea informaţii despre o reţea de PEDOFILI unde sunt implicaţi jurnaliști și politicieni

Natacha Jaitt, 41 de ani, o fostă concurentă la emisiunea Big Brother, a fost găsită fără suflare în locuința ei din Buenos Aires. Rezultatele autopsiei au arătat că femeii i-au cedat organele după ce a consumat substanțe interzise, dar mai multe surse din cadrul anchetei susțin că fosta vedetă Playboy ar fi fost ucisă.  

Suspiciunile au fost ridicate de câțiva martori care susțin că au văzut trei persoane necunoscute ar fi părăsit în grabă apartamentul femeii, înainte ca aceasta să fie găsită moartă.

Mai mult, Natacha Jaitt, primise recent amenințări cu moartea și denunțase că a fost violată după ce a declarat că deține informații despre o rețea de pedofili în care sunt implicați jurnaliști și politicieni. 

Avocatul și fratele fostului model solicită o anchetă completă asupra morții ei, convinși fiind că ea a fost drogată și ucisă. Fratele femeii a declarat că ea nu lua droguri pentru medicii au avertizat-o cu privire la efectele pe care le-ar putea avea în combinație cu tratamentul pe care îl urma. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu