O fetiţă în vârstă de 5 ani a ajuns la spital după ce s-a jucat cu o brichetă

Embed:

O fetiță în vârstă de doar 5 ani a ajuns la spital după ce s-a jucat cu bricheta. Copilul a primit arsuri de gradul I  și II pe picioare și cutia toracică.

Incidentul s-a întâmplat ieri la ora 11:00 în localitatea Sculeni, raionul Ungheni. Din primele informații s-a stabilit că copilul a găsit o brichetă prin casă care ulterior a reușit s-o aprindă, iar focul i-a provocat arsuri.  La moment starea copilei este în afara oricărui pericol, ea fiind monitorizată de medicii spitalului raionului Ungheni. 

Un alt caz în care a avut de suferit o persoană a avut loc  noaptea trecută în orașul Ocnița. Un bărbat în vârstă de 65 de ani a primit arsuri de gradul I și II pe 23% din suprafața corpului, după ce casa acestuia a luat foc.

Din informaţiile preeliminare s-a stabilit că arderea a afectat acoperișul și bunurile materiale din interior, iar proprietarul s-a ales cu arsuri. La fața locului pentru lichidarea incendiului a intervenit un echipaj de pompieri.

Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează populația să respecte regulile antiincendiare, iar în situații de risc să apeleze de urgență Serviciul 901.

Conform datelor Serviciului Situații Excepționale de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 1198 incendii în care au decedat 51 persoane, inclusiv 4 copii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu