O fetiţă de șase ani, din Rusia a fost numită cea mai frumoasă fată din lume (FOTO)

O copilă din Rusia a fost numită cea mai frumoasă fată din lume! De meserie model rusoaica de 6 ani a devenit faimoasă în toată lumea. Are 22.000 de urmăritori pe Instagram şi a colaborat cu unele din cele mai mare case de modă încă de la vârsta de patru ani. 

La doar 6 ani, Alina Yakupova are lumea la picioare. A fost numită cea mai frumoasă fată din lume. Şi pe bună dreptate. Copila are părul blond ca mierea, ochii de un albastru ireal şi un zâmbet radiant.

Mulţi o compară cu un înger. Vedetă de la o vârstă foarte fragedă copila a strâns în cursul ultimilor ani 22.000 de fani pe Instagram, din Germania, Costa Rica sau chiar California.

Alina nu este însă doar o fată frumoasă. Ci şi o adevărată profesionistă. Este model pentru numeroase case de modă. Lucrează cu brand-uri de renume încă de la vârsta de patru ani.

Iar pentru a arăta cât este de pasionată de proiectele sale, postează poze pe Instagram după fiecare şedinţă foto. Acestea sunt, de altfel, şi motivul pentru care a devenit faimoasă.

Alina Yakupova nu este însă primul model din Rusia care capătă titlul de cea mai frumoasă fată de lume. În urmă cu doar doi ani, Anastasia Knyazeva a cucerit planeta cu frumuseţea ei debordantă.

Copila a fost implicată, de asemenea, în mai multe campanii de modă şi s-a făcut remarcată datorită trăsăturilor ei. Mulţi o compară cu o păpuşă de porţelan, scrie observator.tv

loading...

Lasă un comentariu